Over ons

Onze tegels worden in onze fabriek te Franeker volledig zelf geproduceerd. Wij garanderen kwaliteit en snelheid. Wij zijn niet afhankelijk van andere partijen.

In onze tegel fabriek produceren wij 13 x 13 friese witjes met of zonder beschilderingen. Ook komt het wel voor dat het echt maat werk is waardoor de maten kunnen afwijken van het standaard.

Onze friese witjes zijn prima te combineren met nieuwe moderne keukens. Bekijk ook ons portfolio

Nieuwsgierig geworden naar het proces? Klik dan hier


of bekijk onze video

Je kunt bij ons jou bestelling ophalen of wij bezorgen het voor jou. Dit doen wij uiteraard in overleg. Wij rekenen wel een vergoeding voor het bezorgen van de tegeltjes dit wordt met u besproken.


Ook handig!


Offerte module op onze website. Deze is vrijblijvend te gebruiken en u heeft gelijk responds en een prijs ook kunt u gelijk de offerte bij ons aanvragen en kunnen wij de levertijd bepalen en op welke manier het afgeleverd moet worden. Wel handig om te doen is vul al de gevraagde gegevens in

Assortiment

Ook wij hebben een groeiend assortiment ook verkopen wij voorraad producten. Helaas verkopen wij niet via onze website omdat het voorraad soms kan verschillen en wij jou niet willen teleurstellen.
Wel kunt u de ons assortiment online bekijken.